2013年2月26日星期二

styrking av den nyeste Nike Free Running

nike shox heller sint, bare smilte og sa: "Xiao tante du ikke bli sint, jeg mener ikke at du vil, jeg bare anbefale den til deg, ikke gå mot ønskene til den overstrømmende nike la henne gå hun ikke gjøre for deg villig til å gjøre sånt, er så frodig ikke glad for at så tanter og onkler, din første hvile her, skal jeg fortelle den overstrømmende deg. "Så, nike suge to kopper te for to , så gå til andre etasje av den blomstrende av rommet.

Denne gangen den overstrømmende, allerede vet at ankomsten av sine foreldre, sto hun nike shox sko rom nede er ikke uten å komme ned er det ikke. Downstairs, kan foreldre må på hennes myke og harde og nike fasiliteter Bi ryggen, uten baren nedenunder, downstairs sitter tross alt foreldrene, hvordan kan vi stengt menn ikke sett? Den blomstrende vært nølende til nike banket henne menn.

nike shox norge svakt smil, sa: "Din mor og far er nede nv barn du gjør, selvfølgelig, kommer til å si hei til sine foreldre bare det, men høflig, å prate med dem mye respekt nike du skjule ikke måte, med mindre du forteller dem å bryte forholdet mellom mor forelder NV NV relasjoner, men det er umulig. derfor fortsatt å gå og se dem, før eller senere, for å se, og du har å presentere ting sannferdig fortelle dem, og deretter se på deres holdning. nike, jeg har vært bak det oppstår problemer, og snudde det. "

没有评论:

发表评论