2013年1月29日星期二

2011 UGG Classic Short støvler peony mønster 5825 er egnet

uggs på nett stille og ventet for ham å si nedenfor, ble overrasket over å finne at han bøye å fikle med hendene på en liten aluminium boks, siden døren grep i hendene, som om det betyr noe. ugg se tilbake på boksen, plutselig komme til å forstå, i et øyeblikk så ekte mennesker. Ikke vente på åpningen hans, ugg smilte og nikket, "Og det med rette." Xue Jinming ansikt har bremset ned, stemmen også Wenruan ned, liker å le ekte Chen Dao: "Du løy for meg for mange ganger, forbereder jeg for deg, anses fra denne to klare , ok? "

Øynene hans rolig, ærlig, vanskelig å bære. ugg men latter, selv om det er forventet å lytte til ansiktet hans sier det kan dø gjennom den kjølige litt. Xue Jinming se henne stillhet, prøvde han å forklare, og ble overrasket over å finne henne veloppdragen nikket burberry outlet, "Jeg ser?" Hun hevdet revet hånden boksen, er åpen to farmasøytiske, en nål, Settet er alt på japansk. ugg nysgjerrig å blinke, "hvordan?" Xue Jinming over kit, trukket under den engelske beskrivelsen for henne å se.

Engelske beskrivelsen er svært detaljert og viser funksjon og effekter av Pharmacy - injeksjon vil begrense effekten av menneskelig mental aktivitet og fysisk funksjon, forårsake midlertidig arbeidsudyktighet reaksjon.ugg sko, Som lem svakhet, rask fysisk nedgang, treghet, gift midlertidig tap av tale og uttrykk er uklare ustabile handlinger, og selv koma. Ingen symptomer innen en time etter forgiftning, etterfulgt av en gradvis fremveksten av reaksjonen tenkning og handlinger har blitt effektivt undertrykt. Generelle invalidiserende agenter vil ikke forårsake skade eller død, injeksjon av motgift innen to timer, vil symptomene raskt redusere avkastningen til normalt innen to dager uten sekvele.

没有评论:

发表评论