2013年1月31日星期四

mote som stjernene ved UGG Knightsbridge

"Formannskapet har vært hemmelig utnevnt Chief of General Staff Lu på vegne av dommen, anses den rekken pass litt fødselsrett, så ikke ta pass-through Shangqie vanskelig å si. Person omfavnet enhetlig, men holder et sett med vanskelig å flytte den anglo-amerikanske idé, å nevne er knyttet provinsielle autonomi satt slike ting naturligvis det var stedet å favorisere, men den virkelige situasjonen uggs på nett Kina er bundet til problemer gå galt ... han bøyd felles kraft undertrykkelse Chen Jiushan min tilstand er å forlate provinsen autonomi sin fulle støtte til Nord og Sør enige om en ny grunnlov.

"Som et resultat, har han også vært uenighet om deg, er jeg redd han vil avle en annen frykt for hjertet. Den store presidentvalget forsinkelser desentralisering motvillige til ham, er ikke urimelig." ugg pustet, "Hvis han kom Chen Jiushan hodet overtok, de ønsker å slå, ville det bety verre. "

Han tok ugg sko, sakte åpning, "fra avsatte monarkiet, etablering av republikken, til restaurering av borgerkrig, fredsforhandlingene nike uk.... fra bare en keiser til keiseren, for mange en despot, gjør for mange år, Den demokratiske republikken lenger delvis hånd, blir smalere vil alvor av folk som gjør ting, blir blokkert,. tøylesløs hele verden stoler på løpet på en pistol og sølv dollar, og har faktisk Ved første jeg tenkte bare at de er feil, forlatt de Shi slått til virksomheten næringer, men nå ser det ut, kan ikke være hvilken person gjorde galt, men alt galt fra begynnelsen var galt. "

没有评论:

发表评论